Happy Sanne with elephant

27 november 2015 - Mueang Chiang Mai District, Thailand

Hallo allemaal, zoals al door henri geschreven zal ik het verhaal over het middagdeel schrijven. Na de mooie en leuke fietstocht in de ochtend was er in de middag nog voldoende tijd om sanne haar droomwens in vervulling te laten gaan, namelijk het wassen en verzorgen van olifanten! Om twee uur werden we opgehaald, of beter gezegd een half uur na twee uur. Maar dat mocht de pret niet drukken. In de tussentijd namelijk even gekeken hoe henri en chris door twee Thaise dames werden afgebeuld..... miss volgen de foto's nog. Eenmaal in het busje was het anderhalf uur rijden, waarvan 1 uur door de stad en over snelweg (oftewel weer lekker tukkie doen in het busje...) . Laatste half uur slingerend door de bergen en de jungle, echt super mooi daar! Dan is het toch jammer wanneer je aankomt bij het olifanten kamp... daar kwam nog bij dat we ons mochten omkleden in echte sexy roze hempjes..... waarbij ik als enige man in het gezelschap werd bestempeld als ladyboy.... zou later snel weer over gaan in Tarzan!! Daar gingen we met een tasje bananen naar de olifanten... die wisten maar al te goed wat er in het tasje zat!! Dus snel voeren anders kwam die slurf op allerlei plaatsen! Voerend en lopend naar de rivier om ze te wassen, met sanne dr favoriete olifant "Dombo". Een olifantje van een paar maanden oud, hij luisterde voor geen meter en banjerde overal door, trok een waterleiding kapot met zn kleine slurfje, vervolgens alle thai rennen om hem te fixen! Aangekomen bij de rivier kon het wassen beginnen, met de olifanten in de rivier was echt GAAF! Olifanten nat maken en scrubben met modder. Beetje stoeien met dombo en mogli, een jonge olifanten verzorger. We hadden de olifanten voor ons tweeën met de verzorgers, de andere dames van de groep durften er namelijk niet in.. Sanne had sjans met mama-dombo en werd getrakteerd op een lekkere slurfdouche! Ze lieten ook nog ff gaan wat ze gisteren hadden gegeten, dan maar stroomopwaarts er voorbij lopen. Na een tijdje was het wassen klaar en lopend terug naar het basiskamp met ondergaande zon door de jungle, dat was echt genieten! Terug bij kamp douchen en omkleden en nog wat eten en drinken bij kampvuur! Na het oplaten van een wensballon in de jungle en het doen van een wens weer terug naar chiangmai! Na echt een gave en geslaagde dag in de jungle.

P.s. sinds de excursie heeft sanne mij ook de bijnaam jumbo gegeven. Aan de verbeelding van de lezer laat ik over waar dat over zou kunnen gaan.....

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Fenny:
    28 november 2015
    Lijkt mij ook helemaal geweldig.
    Ik hoop dat er veel beeld materiaal is van deze middag.
  2. Tabea:
    29 november 2015
    Ahh wat superleuk om dit te lezen, eigenlijk alles wel maar vooral dit! Brengt bij mij mooie herinneringen terug uit Laos, dus ik weet hoe gaaf dit is! En vooral voor Sanne onze grootste dierenvriend! Geniet ervan Bokkies!!
  3. Tabea:
    29 november 2015