Check out Bangkok
25 november 2015 - Bangkok, Thailand
Hoi hoi, daar zijn we weer.
Vandaag voor het eerst een beetje uit kunnen slapen, maar ja als je 3.00uur 's nachts naar bed gaat dan helpt het uitslapen tot 9.00uur ook niet meer. Maar ondanks dat maakt het uitzicht vanuit de slaapkamer weer veel goed. Dit zien we op de veluwe niet!
Ook het uitgebreide ontbijtbuffet zorgt voor een opgewekte stemming. Hier kan je echt alles eten niet normaal. Van complete rijsttafels tot een bruin broodje kaas!
En wat te denken van dit hightech aparaat? Je drukt op de knop en hij 'poept' er net zoveel pannekoeken uit als je wilt: super en wij maar drukken (gelukkig hebben ze hier geen weegschaal)
Nog even een kleine impressie hoe het er hier op straat uitziet. De meeste Thai koken niet zelf dus daarom zie je zoveel eettentjes op straat. De Thai eet de hele dag door. Ik geloof dat ik maar ga emigreren naar .....
Henk even pinnen en dan op naar onze supermarkt: 7-ELEVEN? Zeg maar de Thaise AH die gewoon om de paar honderd meter te vinden is. Alleen hier kosten de boodschappen 10% van wat het in nederland kost. WAT EEN SCHITTEREND LAND IS HET TOCH! Met ook nog eens heerlijke temperaturen!
Teruggekomen in het hotel gaan we ons even voorbereiden op de treinreis die eraan zit te komen.Dus nog even relaxen bij het zwembad waar ze het terras aan het verbouwen zijn. Jullie zien het goed: van kamermeisje tot receptioniste wordt in de bouw betrokken en zo draagt iedereen zijn 'steentje' bij hier. En wij worden volgegoten met gratis Mochitos ivm de overlast: ik zeg stiekem doorgaan met bouwen, wij drinken wel.....
Ga nu even uitrusten van al dat geschrijf. Zodra we weer internet hebben melden we ons weer.